Geboortelijst voorwaarden

Je geboortelijst online aanmaken

Je maakt je geboortelijst heel makkelijk zelf online aan. Dit kan zowel op PC als op je smartphone of tablet. Wanneer je je lijst hebt aangemaakt ontvang je meteen je lijstcode via mail. Deze unieke code moet je vermelden op je geboortekaartje.

Wanneer je lijst is aangemaakt is hij meteen actief. Enkel iemand die je lijstcode heeft kan je geboortelijst online terugvinden.

Hou er rekening mee dat artikelen niet automatisch gereserveerd worden op je lijst. Er kunnen dus artikelen zijn uitverkocht wanneer je bevallen bent.

Doorloop rustig alle categorieën op de website en klik bij de gewenste artikelen op de optie “toevoegen aan geboortelijst”. Je kan je geboortelijst continu aanvullen of wijzigen, zelfs wanneer je al bevallen bent. Items die niet gereserveerd werden kan je makkelijk zelf verwijderen van je geboortelijst. Er geldt geen aankoopverplichting (ook niet op kleding). Gereserveerde artikelen kunnen niet gewijzigd worden.

Afspraak in de winkel

Je kan makkelijk online een afspraak inplannen in onze winkel.
Maak voor je afspraak in de winkel eerst online een lijst aan. Dit doe je in enkele klikken. Je ontvangt dat meteen je lijstcode en deze vul je in bij het plannen van je afspraak. Maak hier je afspraak.

Op donderdag is de winkel steeds open tot 20 uur. Je kan op die dag dus steeds een afspraak inplannen tot 18:30 uur. Hiervoor mag je steeds even contact opnemen met ons & dan plannen we dit graag samen met jou in!

Voorwaarden

Plaats minimum voor €500 artikelen op je lijst om van de 10% korting op het totale bedrag van je lijst te profiteren. Het totale bedrag van de aangekochte artiekelen moet ook min. €500 bedragen (met minimum 10 aangekochte producten). Je krijgt de 10% niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet aan te kopen bij het afsluiten van je lijst.

Ik wil items op mijn lijst reserveren

Je kan op je geboortelijst zelf producten reserveren. Wanneer je het vinkje naast het product aanduidt vraag je een reservatie aan. Wanneer je daarna een mailtje ontvangt met de bevestiging weet je zeker dat dit item voor jou opzij ligt. Dit product kan dan ten allen tijd op jouw lijst verkocht worden, ook al is het op de webshop uitverkocht. Op alle reservaties geldt een aankoopverplichting aangezien wij deze producten specaal voor jou opzij houden. Gereserveerde artikelen kunnen niet geannuleerd worden.

Geschenkbon bij afsluit van je lijst

Je ontvangt een gift card ter waarde van 10% van je volledige geboortelijst op het moment dat je lijst wordt afgesloten. Je kan deze bon gebruiken bij alle online bestellingen en deze kan in meerdere malen opgebruikt worden. Vanaf het moment dat je lijst is afgesloten kan je niet meer voor verzendmethode “geboortelijst-gratis naar de ouders verzenden” kiezen. Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer alle gereserveerde artikelen gekocht werden.

Wat is mijn lijstcode?

De lijstcode ontvang je bij het aanmaken van je lijst. Je kan je lijstcode ook zeker terugvinden bovenaan wanneer je je lijst opent. I.v.m. de privacy wetgeving kan je lijst enkel gevonden worden met deze unieke code.

Lijstgegevens aanpassen

Dit kan je makkelijk zelf doen via de knop “Instellingen”. Hier kan je na de geboorte een foto opladen van je baby of het geboortekaartje. Ook de geboortedatum en naam kan je makkelijk aanpassen. Laat hier ook zeker een leuke boodschap achter voor je familie en vrienden. Ook de vermelding dat ze cadeaubonnen kunnen schenken om bij te leggen aan duurdere cadeaus is een tip van ons.

Cadeaus opsturen of ophalen

Je kan kiezen om je cadeaus gratis thuis te laten leveren of om ze op te halen bij ons in Malle. De verzending van de betaalde cadeaus gebeurt vanaf de geboorte van de baby. We verzamelen de pakjes en ze worden dan elke 2 weken verzonden. Je ontvangt bij elke zending een mail van ons. Zo weet je dat je de dag erna een levering kan verwachten. De koper van een cadeau kan ook altijd kiezen om verzendkosten te betalen en het pakje naar een ander adres te laten sturen.

Indien je je pakjes bij ons wil ophalen ontvang je een mail wanneer ze klaarliggen. Je kan ook altijd een afspraak maken om de cadeaus op te halen. Je kan mailen naar geboortelijst@degeleflamingo.com of bellen op +32 3 435 95 99.

Artikelen op voorhand aankopen

Wil je graag artikelen op voorhand in huis? Je kan ze dan zelf via je lijst aankopen en een DPD verzendmethode kiezen. Op deze manier wordt het pakje meteen verzonden. Het gratis opsturen van de pakjes begint vanaf de geboorte van de baby.

Aankoopverplichting

Iets te enthousiast je lijst samengesteld? Geen probleem. Wat overblijft op je lijst moet je niet aankopen. Enkel gereserveerde artikelen én items die we speciaal voor jou besteld hebben moeten wel aangekocht worden.

Wij bieden niet het volledige gamma van onze leveranciers aan in onze webshop. Heb je iets gezien dat we niet in het gamma hebben dan mag je ons altijd vragen of we dit kunnen bestellen. Wanneer dit artikel bij ons binnen is gekomen kan het niet meer geschrapt worden.

Ik wil zelf iets kopen van mijn lijst

Zorg ervoor dat je niet bent ingelogd en volg de stappen om een cadeautje te kopen van een lijst. Hou er rekening mee dat de pakjes gratis verzonden worden vanaf de geboorte van je baby. Je kan ook gekregen cadeaubonnen gebruiken om iets van je lijst te kopen. Deze artikelen tellen dan wel niet mee op het einde bij de berekening van je 10% korting.

Artikel is niet meer beschikbaar op mijn lijst

Aangezien onze webshop voorraad is gelinkt aan onze geboortelijsten wordt er standaard niets gereserveerd. Het kan dus gebeuren dat er een artikel is uitverkocht wanneer je bevallen bent. We raden dus aan om je favorieten zeker te reserveren. Gereserveerde artikelen komen automatisch bovenaan je geboortelijst te staan met een hartje ernaast. Zo weet de koper dat dit de voorkeurartikelen zijn op jouw lijst. Een uitverkocht artikel toch reserveren? Dit kunnen we enkel doen wanneer dit bij ons terug binnenkomt.

Geboortelijst online afsluiten

Wil je je lijst afsluiten? Stuur dan even een mailtje naar geboortelijst@degeleflamingo.com. Na het afsluiten van je lijst ontvang je 10% van het totale bedrag bij een minimum aan €500 gekochte artikelen. Je ontvangt de cadeaubon via mail. Deze kan je in verschillende bestellingen opnemen. Wanneer je lijst werd afgesloten kunnen je pakjes niet meer gratis verzonden worden.

Geboortelijst annuleren

Wil je je lijst stopzetten? Stuur ons een mailtje naar geboortelijst@degeleflamingo.com en wij annuleren je lijst.